Mistä voi ostaa Disney Plus -lahjakortteja?

Disney Plus -lahjakortti netistä

Sisältää *-merkittyjä markkinointilinkkejä.

Lyhyt vastaus kysymykseen on: Suomessa ei tällä hetkellä ole saatavilla Disney Plus (Disney +) -suoratoistopalvelun lahjakortteja. Netistä löytyvät hakutulokset ovat epäilyttäviä emmekä suosittele kokeilemaan niitä.

Yhdysvaltojen Disney Plussaan lahjakortteja on saatavilla, mutta ne eivät käy Suomessa.

Mainos

Lahjaksi Disney Plus?

Jos haluat antaa lahjaksi Disney Plussan, voit periaatteessa tehdä Disney-tilin normaalisti ja jakaa sen kirjautumistiedot lahjansaajalle. Veloitukset menevät sinun kortiltasi, mutta tiliä käyttää joku muu.

Tämä ei ole helpoin eikä tietoturvallisin tapa, mutta ainoita tapoja tällä hetkellä kustantaa jollekulle muulle Disneyn suoratoistopalvelu.

Tällaisessa tilanteessa ei ole järkevää käyttää omaa sähköpostia tai varsinkaan omia salasanoja vaan luoda vaikka uusi Google-tili pelkästään lahjaa varten.

Valmistaudu henkisesti myös ratkomaan yhteysongelmia, kirjautumisongelmia, maksuongelmia, huonojen TV-sarjojen ongelmia ja näyttelijävalintaongelmia.

Mitä muita vaihtoehtoja on?

Vaikka Disney + -palveluun ei vielä saa lahjakortteja, voit antaa lahjaksi vaikkapa Netflixin lahjakortin. Samoja sarjoja tai elokuvia ei palveluissa ole, joten vaihtoehtoisen palvelun lahjoittaminen ei välttämättä ole järkevää.

Muita suoratoistopalveluiden lahjakortteja (kuten HBO Nordic, Elisa Viihde tai Viaplay) ei luotettavan oloisesti ole tarjolla.

Paljonko Disney Plus -palvelu maksaa kuukaudessa?

Disney Plussan voi ostaa kuukaudeksi tai vuodeksi kerrallaan. Kuukaudessa se maksaa 8,99 € ja vuodessa 89,90 €.

Katso myös muut hemmottelulahjaideat.

Kirjoittaja: Jukka Aalho

Jukka Aalho on oululainen kirjoittaja, puhuja ja innostuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.