#Kätevä hashtag-generaattori Instagramiin suomeksi ja englanniksi

Generoi hashtageja Instagramiin

Instagram hyväksyy yhteen postaukseen yhteensä 30 hashtagia, eli #aihetunnistetta. Tällä generaattorilla voit luoda hashtageja kymmenestä ennaltavalitusta aiheesta ja kopioida ne postauksesi loppuun.


Valitse aiheValitse montako hashtagia haluat


TAI


Hashtageja suomeksi ja englanniksi

Hashtag-generaattorilla voit tuottaa hashtageja kahdella kielellä: suomeksi ja englanniksi. Käyttämällä molempia voit laajentaa kuviesi näkyvyyttä. Toisaalta jos haluat että postauksesi näkyvät vain Suomessa (tai suomeksi etsiville), voit valita kieleksi pelkän suomen.

Miksi hashtageja on vain 28?

Generaattoriin on valittu kourallinen hyviä suosittuja ja vähemmän suosittuja hashtageja. Enimmillään generaattori tuottaa 28 hashtagia, jotta voisit postausvaiheessa lisätä loppuun itsellesi tärkeitä hashtagejä. Näitä voivat olla esimerkiksi täysin kuvaan liittyvät tunnisteet tai vaikkapa paikkakuntasi nimi.

Miten tämä hashtag-generaattori toimii?

Kaikkiin kymmeneen aihepiiriin on valittu noin 50 suosittuja, sopivaa ja turvallista hashtagia, jotka ovat sopivan yleisiä että niitä voi käyttää monenlaisissa postauksissa. Niiden joukosta generaattori arpoo haluamasi lukumäärän: 5, 15, tai 28.

Jokaisella arpomiskerralla generaattori myös arpoo järjestyksen, jotta jokaiseen postaukseen ei tule samat hashtagit samassa järjestyksessä. Instagram voi pitää samojen hashtagien käyttöä spämmäämisenä, joten arpomalla uudet hashtagit joka kerta voit välttää algoritmiripityksen.

En löydä generaattorista haluamaani aihetta. Voiko sen lisätä?

Generaattorissa on tällä hetkellä kymmenen aihepiiriä, johon postaamme Aalhon Instagram-tilillä. Aihepiirejä voi lisätä toivomusten mukaan. Kerro niistä kommenteissa niin katsotaan saadaanko ne generaattoriin!

Kirjoittaja: Jukka Aalho

Jukka Aalho on oululainen kirjoittaja, puhuja ja innostuja.

2 vastaus “#Kätevä hashtag-generaattori Instagramiin suomeksi ja englanniksi

 1. Hei Jukka,
  onpas hyvä työkalu -kiitos!!!
  Olen +50 nainen ja oman kohderyhmän jutut kiinnostavat ja samalla se on kiinnostava kohderyhmä IG:ssä.
  Siksi kyselen kategoriaa sille ryhmälle?

  Hyvää uitta vuotta 2022!

  1. Hei! Mukava, että olet löytänyt generaattorin. Kuulostaa hyvältä kohderyhmältä. Minkälaisia aiheita tarkalleen ottaen sinulla on mielessä? Tai esimerkkejä itse hashtageista, joita jo käytät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.