Hyvä slogan halvalla: Ilmainen slogangeneraattori

Ilmainen slogangeneraattori

Tee itsellesi uusi slogan – helposti, edullisesti ja luotettavasti. Slogangeneraattori on nyt päivitetty 2020-luvulle. Uusi päivitetty versio tuntee sinut syvemmin.

 

 


 

Miten voin käyttää näitä sloganeita?

Voit käyttää tämän slogangeneraattorin tuottamia iskulauseita vapaasti kaupallisiin tarkoituksiin. Huomaathan kuitenkin, että jokin toinen yritys voi olla jo rekisteröinyt sloganin, jolloin se ei enää ole käytettävissä vapaasti.

Miten slogangeneraattori toimii?

Tämä slogangeneraattori perustuu evoluutioalgoritmin luomaan bipedaaliseen fysio-neuro-organismiin, ennaltaluotuihin lähtöarvoihin ja Javascriptiin. Uusin versio 2.0 on julkaistu marraskuussa 2020. Generaattorin käyttäminen on maksutonta.

Etkö löytänyt etsimääsi generaattorilla?

Joskus ihmisen tekemä artesaanislogan on paras vaihtoehto yrityksellesi. Lähetä viestiä osoitteeseen jukka@aalho.fi niin katsomme yritystoimintaasi sopivan hinnan. Alla hintaesimerkkejä:

 • Harrastejärjestöt: 50 €
 • Pienyritykset: 450 €
 • Keskisuuret ja suuret yritykset: 12 750 €
 • Unikornit: 235 000 €

Isojen yritysten tarjouksiin kuuluu vakiona yhteistyömaininta New Yorkissa ja San Franciscossa toimivien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Millainen on hyvä slogan? Katso vinkit videolta

Kirjoittaja: Jukka Aalho

Jukka Aalho on oululainen kirjoittaja, puhuja ja innostuja.

13 vastaus “Hyvä slogan halvalla: Ilmainen slogangeneraattori

 1. Hei, opiskelen terveydenhoitajaksi ja minun täytyy keksiä slogan omaan esittelydiaani. Esittelydian ideana on, että harjoittelemme hissipuhe-tyylisesti itsemme markkinoimista työhaastattelussa.

  Sloganissa voisi olla jotain pehmeisiin arvoihin liittyvää, luotettavuutta ja tehokkuutta. Se voisi olla myös aika luova eikä tarvitse liittyä välttämättä terveydenhoitoon tai luonteenpiirteisiin. Ehkä se voisi kulminoitua jotenkin siihen, että tulevaisuudessa on toivoa. Osaatko tästä repäistä mitään 😀

  1. Kokeilin antamallasi briiffillä slogangeneraattoria ja jo ensimmäisellä kerralle se antoi aika osuvan sloganin: Sinun asiallasi. Olisiko siitä sloganiksi?

 2. Hei. Perustan hyvinvointialan yrityksen. Pyöritin pitkään sun sloganeja. Loistavia olivat. Sain ideoita näihin liittyen. Suuret kiitokset. Valiosanoja valtaosa. M

 3. Hyviä sloganeita, mottoja työyhteisön viikkotiedotteisiin, aihe voi olla hyvä työyhteisö, kiitos – melkeinpä mikä vain huumoriakin saa olla mukana

 4. Kiitos aivan loistavasta videosta! Olit oma itsesi ja ihanasti otit huomioon, että ei mennä ihmisyyden äärelle arvostelussa. Todella hyvin toteutettu video – lämminhenkinen, mutta erittäin informatiivinen. Suuri kiitos! Ja sloganeihinkin sain tosi hyviä ideoita ❤❤❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.