Parhaat Black Friday -tarjoukset 2021

Mitkä ovat parhaat Black Friday -tarjoukset vuonna 2021

Sisältää *-merkittyjä markkinointilinkkejä.

Black Friday on niin tarjoushaukan kuin tiedostavan ostajan kauppapäivä. Vuoden 2021 Black Friday on pe 26.11. ja keräämme tälle sivulle tietoa parhaista tarjouksista sitä muka kun niitä tulee. Keskitymme etenkin kuluttajaelektroniikkaan, kokemuksiin ja kodin asioihin.

Voit lisätä sivun esimerkiksi kirjanmerkiksi, jotta löydät takaisin perille kun aika on.

Top 10: Parhaat Black Friday -tarjoukset

Keräämme tarjoukset tähän sitä mukaa kun niitä julkistetaan.

Mitä kannattaa pitää mielessä?

Black Friday on brändätty valtavien alennusten ostojuhlaksi. Monet alennukset ovat kuitenkin lähinnä silmänlumetta: suurena mainostettu alennus onkin sama kuin viime viikonloppuna ja sitä edellisenä. Voit verrata aiempia hintoja Hintaoppaan* kautta niin näet hintatrendin pitemmältä ajalta.

Black Friday on myös hyvä aika kysyä itseltään ja maailmalta: tarvitsenko tätä oikeasti? Ostamisen lyhyt hyvän olon piikki voi taantua nopeasti nurkassa pölyä kerääväksi turhakkeeksi. Voit myös osallistua Black Fridayhin ostamalla tuntemaltasi vastuulliselta yritykseltä, vaikka he eivät tarjouksia julkistaisikaan.

Tarvitsenko tätä todella?

Olemme keränneet juttuun myös mahdollisimman monta kokemuksellista Black Friday -alennusta. Eli ei vain tavaraa vaan elämää.

Black Friday? Taustaa ja tietoja

Black Friday, eli musta perjantai, on ostojuhlana lähtöisin Yhdysvalloista. Black Friday on kiitospäivän jälkeinen perjantai, joka aloittaa joulusesongin. Kiitospäiväviikonloppu on monella kokonaan vapaa, joten useammalla on aikaa lähteä shoppailemaan. Nimellä on monta selitystä: esimerkiksi se että kiitospäivän jälkeiset ruuhkat ja tungos ovat aiheuttaneet etenkin liikenteessä ikäviä asioita.

Mikä on Cyber Monday?

Black Friday on ollut perinteisesti kivajalkakaupoissa tapahtuva ostorynnäkkö. Sen vastinpari on ollut viikonlopun jälkeisenä maanantaina järjestetty Cyber Monday, jolloin ostoksia on tehty etenkin nettikaupoissa.

Cyber Monday on vuonna 2021 ma 29.11.

Milloin on Black Friday vuonna 2021?

Vuoden 2021 Black Friday on perjantaina 26.11. Yleensä tarjouksia aletaan rummuttamaan jo edellisellä viikolla, jota kutsutaan myös Black Weekiksi.

Parhaat Black Friday -tarjoukset aihealueittain

Tähän alle keräämme parhaat diilit aihealueittain. Jos bongaat hyvän diilin, voit myös vinkata sen kommenteissa.

Kokemukselliset tarjoukset

 

Elektroniikkatarjoukset

 

Vastuulliset tarjoukset

 

Hyvinvoinnin ja terveyden tarjoukset

 

Design ja koti: tarjoukset

 

Muut Black Friday -diilit

Kirjoittaja: Jukka Aalho

Jukka Aalho on oululainen kirjoittaja, puhuja ja innostuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *