Podcast-sisältöyhteistyö: Kertojan äänen kirjavinkki

Essi ja Jukka Aalho ja Nappi-koira uskovat, että hyviä asioita tulee vielä.

Palvelu: Podcast-yhteistyö Kertojan äänen kirjavinkki
Tuottaja: Aalho Media
Hinta: alk. 350 €

Tavoita kirjoista kiinnostuneet Kertojan ääni -podcastin kautta. Markkinoi uutuuskirjaasi kirjalle omistetulle 10 minuutin Kirjavinkki-jaksolla. Kirjasta keskustelemassa Essi ja Jukka Aalho.

» Tilaa Kirjavinkki tai kysy lisätietoa tällä lomakkeella.

Kirjavinkki on helppo tapa tavoittaa kirjoista kiinnostuneet intiimissä äänimediassa. Alla on esimerkki miltä sisältöyhteistyö voisi näyttää.

Tältä sisältöyhteistyö näyttää

 • 10 minuutin yhdelle kirjalle omistettu Kirjavinkki-jakso
 • Toimitat aineiston (e-kirjan tai sähköisen vedoksen) ja pääviestit
 • Kertojan äänen juontajat Essi ja Jukka Aalho äänittävät, editoivat ja julkaisevat jakson aineiston perusteella.

Kirjavinkki-sisältöyhteistyö on tarkoitettu kustantajille – niin suurille kuin pienillekin. Tarjolla on kaksi hinnoitteluvaihtoehtoa:

 • Simppeli kirjavinkki: 350 € (hintaan lisätään alv. 24%)
 • Pitkän kaavan kirjavinkki: 950 € (hintaan lisätään alv 24. %)

Lopputulos on molemmissa paketeissa sama.

 • Simppelissä kirjavinkissä (350 €) toimitat vain aineiston ja pääviestit. Aalho Media huolehtii jakson sisällöstä ja julkaisusta. Kuulet lopputuloksen samaan aikaan kuin kuulijat.
 • Pitkän kaavan kirjavinkissä (950 €) toimitat aineiston ja pääviestin. Aalho Media tuottaa jakson sisällön ja lähettää sen sinulle hyväksyttäväksi. Voit ehdottaa siihen muutoksia. Hintaan kuuluu yksi muutoskierros. Aalho Media huolehtii hyväksytyn aineiston julkaisusta. Jos aineistoon ei tule muutoksia, saat hinnasta –50 %:n alennuksen.

Tarkemmat tiedot Kirjavinkki-sisältöyhteistyöstä kustantajille

Nämä lisätiedot syventävät alun esittelyä.

 • Kertojan ääni mediana
 • Tavoitettava yleisö
 • Odotettavat tulokset
 • Näin pääset tilaamaan

Kertojan ääni mediana

Kertojan ääni on vuonna 2016 alkanut suomenkielinen kirjallisuuteen ja kirjoittamiseen keskittyvä podcast. Sen juontajia ovat Essi ja Jukka Aalho – palkitut oululaiset kirjoittajat ja markkinoijat.

 • Yli 90 jaksoa
 • Yli 100 000 soittokertaa
 • Tavoittaa etenkin pääkaupunkiseudun kirjallisuudesta kiinnostuneita 19–44-vuotiaita naisia

Kertojan ääni on turvallinen ja ammattimainen markkinointikanava. Kertojan ääni yhdistää laadukkaan äänituotannon ja asiantuntevat juontajat. Sisältöyhteistyö merkitään jaksoon normaalien kaupallisten yhteistyövaatimusten mukaisesti.

Tavoitettava yleisö

Kertojan äänen aiheita ovat kirjallisuus, kirjat ja kirjoittaminen. Podcast on kuunneltavissa Spotifyssa ja muissa podcast-palveluissa.

 • Valtaosa kuulijoista on naisia (61 %) mutta podcast tavoittaa myös miehet (35 %) (Spotifyn tiedot)
 • Ikäjakauma on varsin tasainen mutta painottuu 18–44-vuotiaisiin.

Kuka Kertojan ääntä kuuntelee

Odotettavat tulokset

Kertojan äänen podcast-jaksojen elinkaari on pitkä. Jaksoja kuunnellaan useiden kuukausien ajan julkaisun jälkeen. Kuuden kuukauden jälkeen jaksolla on keskimäärin 700 soittokertaa.

Simppelillä kirjavinkin hinnalla (350 €) yhden soittokerran hinnaksi tulee 0,50 €. Podcast-jaksojen parissa vietetään keskimäärin useita minuutteja. Kirjavinkin 10-minuutin kesto parantaa jakson loppuunkuuntelua.

Huomaathan että nämä arviot perustuvat Kertojan äänen keskimääräisiin tuloksiin.

Näin pääset tilaamaan

Tilaa podcast-sisältöyhteistyö tämän lomakkeen kautta. Voit myös pyytää meitä ottamaan sinuun yhteyttä, jos haluat lisätietoa Kirjavinkki-tuotteesta.

Laskutus ja tilausehdot

Täyttämällä ja lähettämällä ylläolevan tilauslomakkeen sitoudut näihin ehtoihin. “Markkinoija” olet sinä, “Tuottaja” tai “me” on Aalho Media.

 1. Aalho Media on reilu yhteistyökumppani. Meihin saa yhteyden osoitteessa me@kertojanaani.fi tai 050 590 7703.
 2. Lisätietojen kysyminen ei sido sinua mihinkään. Aalho Media voi myös kieltäytyä yhteistyöstä.
 3. Tilauslomakkeen täyttäminen ja lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Vahvistamme tilauksen vielä erikseen lähetettävällä sähköpostilla. Kysymme tarvittaessa myös puuttuvat tiedot.
 4. Hintoihin lisätään alv. 24 %.
 5. Kirjavinkki-jakso pidetään saatavilla vähintään 12 kk jakson julkaisemisesta. Voit myös pyytää jakson poistamista ennen sitä.
 6. Laskuttaja on Aalho Media (3007677-8). Maksuehto 30 päivää netto. Lasku sähköpostilla tai verkkolaskuna.
 7. Tilauksen peruuttaminen: voit perua tilauksen 24 tunnin sisällä tilauksen vahvistamisesta. Sen jälkeen tapahtuvista peruuttamisista voimme laskuttaa 50 % laskun loppusummasta.
 8. Pitkän kaavan kirjavinkki -tuotteeseen kuuluu hyväksyttämiskierros. Aineisto (mp3 tai linkki yksityiseen äänitiedostoon) toimitetaan yhteyshenkilön sähköpostiin viimeistään kahta viikkoa ennen toivottua julkaisuajankohtaa. Toimita muutospyynnöt viimeistään yhtä viikkoa ennen toivottua julkaisuajankohtaa. Jos muutospyynnöt tulevat myöhemmin, jakson julkaisu voi myöhästyä.
 9. Pitkän kaavan kirjavinkki -tuotteeseen kuuluu myös yksi muutoskierros. Ensimmäisen muutoskierroksen jälkeiset muutokset voidaan laskuttaa hintaan 139 €/tunti (+alv 24 %). Jos hyväksyttämiskierroksella ei tule muutoksia, saat tuotteesta -50 % alennuksen, jolloin tuotteen hinnaksi tulee 475 € (+ alv 24 %).
 10. Simppeli kirjavinkki -tuotteeseen ei kuulu hyväksyttämiskierrosta.
 11. Mahdollisissa kiistatapauksissa osapuolten korvausvastuu ei ylitä tuotteesta maksettavaa hintaa.
 12. Aalho Media pyrkii pitämään jakson saatavilla 12 kuukauden ajan. Mahdollisen teknisen vian tai muun haitan sattuessa jakso pyritään saamaan takaisin saataville kohtuullisen ajan sisällä.
 13. Force majeure: ylitsepääsemättömän esteen sattuessa osapuolilla on oikeus purkaa sopimus.