Ota yhteyttä

Valkoisia vadelmia kuksassa

Aalho.fi on Essi ja Jukka Aalhon elämänmakuinen sivusto, jonne keräämme tietoa, inspiraatiota ja oivalluksia meitä kiinnostavista aiheista.

Meihin saat yhteyden sähköpostilla: essi@aalho.fi ja jukka@aalho.fi.

Teemme mielellämme myös sisältöyhteistyötä kiinnostavien ja inspiroivien brändien kanssa. Lue lisää sisältöyhteistyömahdollisuuksista. Ollaan kuulolla!

Mikä on aalho.fi-sivusto?

Sivustomme tärkeimmät aihealueet ovat:

  • Koti ja hyvinvointi: Hyvän arjen perusteet
  • Teknologia: Laitteet ja arvostelut
  • Podcastaus: Podcastin tekemisen ratkaisut
  • Oulu: Kotikaupunkimme parhaat puolet

Keitä me olemme

Olemme oululainen pariskunta, joiden perheeseen kuuluu myös pieni Nappi-villakoira. Olemme kirjoittajia ja uteliaita luovia ihmisiä. Sukuhäsämme on #hyviäasioitatuleevielä.

Essi Aalho

Essi Aalho on oululainen kirjoittaja ja copywriter. Arjessa hänellä on silmää designille ja kauneudelle.

Essi on koulutukseltaan filosofian maisteri suomen kielessä. Hänet on palkittu useissa kirjoituskilpailuissa kuten J.H. Erkon kilpailussa. Essi on opiskellut suomen kielen aineenopettajaksi, mutta onnellisesti päätynyt työhön markkinoinnin pariin. Työssään hän myös kouluttaa podcastien tekoa ja markkinointia yrityksille.

Jukka Aalho

Jukka Aalho on oululainen TEDx-puhuja, kouluttaja, kirjoittaja ja markkinoinnin ammattilainen. Jukan intohimo on teknologian parissa värkkääminen, valokuvaus ja pienten projektien pyörittäminen.

Jukka on koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaineenaan englantilainen filologia. Jukka on voittanut mm. Martti Joenpolven novellikilpailun ja J. H. Erkon kirjoituskilpailun, hänen novellejaan on julkaistu antologioissa ja käännetty englanniksi ja saksaksi.

Ota yhteyttä

Ota meihin rohkeasti yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla essi@aalho.fi ja jukka@aalho.fi.