Hyvä vaalislogan: Kokeile ilmaista generaattoria

Hyvä vaalislogan tällä generaattorilla

Oletko ehdolla vaaleissa vuonna 2021? Etsitkö sinulle sopivaa vaalislogania? Kokeile ilmaista Vaalislogangeneraattoria. Generaattori ei tallenna tietojasi.

Kirjoita nimesi:

Kirjoita puolueesi (valinnainen):


 

Vaalit on melkein jo voitettu. Sloganisi tulee tähän.


 

Vinkki: Jaa sloganisi ottamalla näyttökaappaus.

 

Vaalisloganin kehittäjä on Jukka Aalho – oululainen full-stack markkinoija. Voit käyttää vaalislogangeneraattorin tuloksia vapaasti – sikäli kun niitä ei käytä jo Jokin Paikallinen Poliitikko. Etkö löytänyt etsimääsi ilmaisesta generaattorista? Voit ottaa suoraan yhtettä sähköpostilla: jukka@aalho.fi.

Muistathan hyvän maun ja lain pykälän jakaessasi tai käyttäessäsi generaattorin tuloksia. Vaalislogangeneraattori tai tämä sivusto ei ole vastuussa mahdollisista haitoista, hyödyistä, sydämentykytyksistä tai sydämistä, joita tämän generaattorin käyttäminen voi aiheuttaa.

Kirjoittaja: Jukka Aalho

Jukka Aalho on oululainen kirjoittaja, puhuja ja innostuja.

14 vastaus “Hyvä vaalislogan: Kokeile ilmaista generaattoria

 1. Huom. tästä joutuu tekemään joka kerta ilmoituksen, FACEBOOK valvojille, kun joku kikkailee asialla ennen 18.3.2021 jolloin vasta ehdokasnumerot tulevat vahvistetuiksi. On harhaanjohtavaa ja väärien vaalitietojen jakamista, joka voidaan tulkita vaalihäirinnäksi oikeiden ehdokkaiksi asettuvien ehdokkaiden kannalta. Suosittelen poistamaan toistaiseksi linkkinne. Näitä on jo muutama tullut vastaan, ja henkilöt joilla ei ole asiasta oikeaa tietoa tulevat näin epätietoisiksi virallisesta tilanteesta.

  T. Janne Vuorenmaa
  Forssalainen kaupunginvaltuutettu

  1. Hei Janne!

   Kiitos kommentista. Olemme muokanneet slogangeneraattoria niin, että sitä voi käyttää avuksi niissä vaaleissa, joihin osallistuu. Ehdokasnumeron tilalle olemme muuttaneet puolueen. Mukavaa vaalikevättä!

 2. Olipas kyllä niinsanotusti ”lame” eli pliisu slogan. Mihin nää perustuu, kun vaan nimi ja puolue pitää antaa? Eli fb antaa sinulle tiedot meistä?

  1. Hei Susanna!

   Kiitos palautteesta, se auttaa meitä tekemään generaattorista vielä paremman. Huomasithan, että voit tuottaa eli “generoida” useamman kuin yhden iskulauseen painamalla “Tee slogan” -nappia uudestaan? Ehkä toisella tai kolmannella kerralla saisit osuvamman. Tällä sivulle ei tallennu nimiä, puolueita tai sloganeita tai muutakaan mitä generaattoriin kirjoitat.

 3. Sairaan siisti idea 🦊
  Suomeksi, nerokas ja hauska idea 🐻
  “Meissä on voima. Käytetään sitä”
  Kiitos ☀️

 4. Hei!
  Minua kiinnostaisi tietää, mihin Oululainen markkinoija käyttää generaattorin tuottamaa tietoa? Tässähän tulee sivussa kätevästi kerättyä leikkimielisen testintapaisen myötä tietoa siitä, mikä puolue on generaattorin käyttäjien keskuudessa suosituin. Mitattua siis puolueen kannatuslukuja, epävirallisella ja varsin epätieteelllisellä tavalla tosin. Silti kerätystä tiedosta saa varmasti jonkinlaisen haisun vallitsevasta ilmapiiristä. Ja kuka hallinnoi ja minne kootaan sitä dataa, jonka generaattori kerää? Ja kun kommentin jättääkseen on jätettävä myös yhteystietonsa, onko olemassa jokin tietorekisteri? Hienoisella tavalla arveluttavaa, sanoisin.

  1. Hei Riitta!

   Kiitoksia kysymyksistä. Tietojen keräys ja käyttötarkoitus mietityttää syystä. Tässä vastauksia siihen, mitä tietoja oululainen markkinoija ja oululaisen markkinoijan nettisivu kerää. Tarkat tiedot löytyvät tietosuojaselosteesta: https://aalho.fi/tietosuojaseloste/

   – Sivusto ei kerää mitään, mitä kirjoitat generaattoriin. Syötetyistä tiedoista ei siis muodostu mitään dataa, jota hallinnoida.
   – Nimi ja puolue on sitä varten, että näet ja voit jagaa sloganin vaikka näyttökaappauksena oman nimesi yhteydessä.
   – Puolueen kannatuslukujen mittaamista varten on omat virallisemmat ja varsin paljon tieteellisemmät menetelmät, joten generaattorin kautta sitä ei tehdä ja tuskin kannattaisi tehdä.

   Kommenttien osalta olet oikeassa. Kommenttien jättäminen on vapaaehtoista ja kommentit hyväksytään ennen kuin niitä näytetään sivulla. Jos olet jättänyt nimesi ja sähköpostiosoitteesi, voit pyytää poistamaan tiedot lähettämällä viestiä osoitteeseen jukka@aalho.fi. Helpointa tietenkin on, että tällaisessa tapauksessa et kommentoi ollenkaan.

   Siitä kirjoitetaan tietosuojaselosteessa näin:

   “Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.
   Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

   Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

   Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

   Yhteystiedot

   Tarvittaessa saat yhteyden sähköpostilla osoitteeseen jukka@aalho.fi.”

   Hienoa, että olet ollut tarkka ja miettinyt tiedonkäsittelyä ja tiedonkäsittelyn tarkoitusta. Generaattorin tarkoitus on kuitenkin olla hienoisella tavalla huvittava. Sen käyttö on vapaaehtoista.

   Mukavaa vaalikevättä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.